A&S Komerc DOO Beograd , Majke Jevrosime 19

MB 06966179  PIB 100216123  TR 145-538-10


011/2626-690     011/2622-764    064/1375-155


KNJIGOVODSTVO RAČUNOVODSTVO ASKOM BEOGRAD

O NamaUslugeKontakt

preuzmite ovde naš identifikacioni obrazac

A&S Komerc DOO, 11000 Beograd Majke Jevrosime 19, +38111/2626-690, +38111/2622-764, +38164/1375-155, knjigovodstvo - računovodstvo, radno vreme 9-17 časova

27.07.2015


Za uspešnu poslovnu saradnju potrebno je  uzajamno poverenje. Svakom klijentu pristupamo sa posebnom pažnjom, sa ciljem da ukažemo na upravljanje prihodima i troškovima kroz blagovremeno savetovanje i izveštavanje a u cilju što veće poslovne koristi za našeg klijenta. Isto tako koristimo usluge konsultantskih kuća i saradjujemo sa stručnjacima iz oblasti prava, kako bismo pratili stalne promene u zakonima i na vreme obaveštavali naše klijente. Korisni i ispravni stručni saveti u računovodstvenom poslu daju sigurnost i efikasnost vašem poslovanju.


Zbog toga A&S Komerc uvek daje svom korisniku više, nego klasična agencija za knjigovodstvo u Beogradu. Pravilne knjigovodstvene usluge i pomoć u savetovanju su imperativ za sva preduzeća u Beogradu obzirom na značajne promene u zakonodavstvu i brojne greške u tumačenju novih propisa.

OSNIVANJE PREDUZEĆA,

OSNIVANJE RADNJE,

OSNIVANJE AGENCIJE


Ukoliko želite da započnete poslovanja i po prvi put krećete sa osnivanjem firme, radnje ili agencije  i  ako kojim slučajem i niste upućeni u sve što vam je potrebno, mi ćemo vam sa našim savetima pomoći kako bismo vam olakšali početak poslovanja.


Usluge koje  možemo obaviti za vas, a koje se tiču osnivanja nove firme, preduzeća ili radnje, su:


- izbor imena (naziva) vaše firme i provera   raspoloživosti izabranog imena


- izbor adekvatne pravne forme (radnja ili   preduzeće, ili agencija?)


- definisanje pretežne delatnosti,  kod preduzeća i   svih ostalih delatnosti


- podnošenje zahteva za osnivanje preduzeća


- preuzimanje rešenja iz Agencije za privredne   registre i PIB-a


- opredeljenje prilkom ulaska u sistem PDV-a


- otvaranje tekućeg računa kod Banke


- prijava početka rada kod nadležne Poreske uprave


- prijava vaših zaposlenih kod PIO fonda


Odgovori na mnogobrojna druga pitanja vezana za početak vašeg budućeg poslovanja.

Uspešno podržavamo sledeće grane poslovnih delatnosti:


trgovina, usluge, proizvodnja, građevina, uvoz/izvoz


Navedene usluge pružamo sledećim klijentima:


- preduzeće (malo i srednje)

- preduzetnici (radnje) koji vode knige ili paušalno

- udruženje građana, sportski klub, skuština stanara... i ostalo


Ukoliko tek počinjete svoje poslovanje, mi ćemo vam pomoći u prvim koracima i daćemo vam sve neophodne podatke da se vaše novo preduzeće, radnja, agencija ili udruženje odmah prilagodi u duhu propisa i zakonskog poslovanja. Postavite pravovremeno pitanje, da zajedno pronadjemo odgovor, kako biste lakše organizovali i vodili svoj biznis. Ako vam druga knjigovodstvena agencija radi vodjenje knjiga napravićemo predlog za presek stanja, te prelazak i nastavak vodjenja knjigovodstva kod nas.


Naše specijalizovano preduzeće vrši usluge knjigovodstva, usluge računovodstva kao i usluge poreskog i finansijskog savetovanja. Naša asistencija je utemeljena na više godina knjigovodstvenog iskustva u vođenju vaših poslovnih knjiga, dobroj organizaciji računovodstva i kompleksnim analizama poslovanja, sa željom da svojim redovnim poslovnim klijentima pomognemo da što kvalitetnije rade i pozitivno posluju.